Monday, January 11, 2010

Hari ini..


Dah sebulan dah saya kawen ngan big daddy...kejap jerk rasa....penat lelah sebelum, masa majlis & selepas majlis aritu still terasa lagi....tapi saya amat bersyukur sebab semuanya telah selesai....walaupun banyak dugaan saya alami sebenarnye....dan kini saya masih lagi belajar hidup berdikari dan masih dalam proses mengenal hati budi big daddy saya....*wink* ;)

1 comment:

House of forcythia said...

wah~ sama comeii.. sama padan.. moga dapat baby2 yg sempurna, cute dan sihat2 hendaknya. 1st time masuk ur blog.

datang lah umah kita gak.

www.forcythia.blogspot.com - bisnes
www.ailyme.blogspot.com - personal.

bisnes tu kecil2an je.. stock tak banyak lagi. akan di update dlm 2-3minggu ni.. tinggalkan jejak atau link follower utk update terkini ya.

errr.. ni bkn nak pomot bisnes tau. hihihi..

salam kenal..