Saturday, April 17, 2010

They Called it, OBLONG


"Ini Oblong Daging"


Nama: Oblong
Harga: RM 3.50 (yang biasa, ley tambah chesse dan lain2 tapi harga pon len ok ;p)
Bahan2: Roti, Daging or Ayam, Sayur2, Bawang, Sos, Mayonis




Masa induksi tempohari saya dapat tau pasal Oblong ni...tak tau la maybe saya yang tak pernah dengar pasal Oblong ni kot..tapi rata2, kawan2 saya yang len pun tak pernah tahu nama Oblong nie jugak...(okey bukan i je yang tak tau ok ;p)


Mase awal2 tu bila dengar kawan2 yang len cakap pasal Oblong, saya fikir, tu sume ayat2 lawak jerk..;p tapi rupa2 nye tu la burger yang dinamakan Oblong...bila saya try makan, huh!! memang sedap rupenya....saya rasa daging or ayam tu yang sedap sebab garing..nyummy.. Ermm patut la budak2 ni selalu je cakap pasal Oblong...klu tengok, cuma cam burger biasa je tapi bagi saya, rasanya memang sedap ala2 Prosperity Burger je...wahhahaha sejak tu, saya dah fall in love ngan Oblong.. pas kelas jerk...mesti ajak member2 gi makan Oblong...Oh! Oblong, I miss u...wahhahaha



// klu gi Taiping, nak makan Oblong lagik (eh? yeke kat Taiping je yang ada ek??)//


Mood Harini: tetiba jerk rasa lapar balik bila teringat Oblong...whahah

1 comment:

zura said...

qilah pernah gak mkn oblong nie mase kat uitm shah alam..besar n sgt mengenyangkan..kan?kan?kan?..best2..bkn kat taiping jer yg ade jual tau..hehehe..