Wednesday, May 5, 2010

Kita Sama Level Je OKEH!!!

Lama dah tak update blog...rasa nak story mory macam2 tapi takde mood mau tulis...tapi nak cite cikit gak la...sebab ni cerita hot..whahahha
ni cite pasal semalam..pagi2 lagi ada satu suara tegur dengan cara yang saya kira teramat poyo mengalahkan "big boss" kat cini..nasib baik dia bukan boss tau...yang paling penting dia pun sama je batch2 yang baru masuk kat cini...aish, tapi tegur memang macam saya wat salah besar...dah la macam kesalahan besar pastu bukan sebab saya salah wat kerja pon...haiya...konon macam dia tak pernah wat macam ni!!!!! padahal dia pun sama je wat, sebab pagi tadi saya nampak dia pun wat camtu...(takyah la cite wat apa, karang direct sangat, kecik hati..hahahha)
ha lagi satu yang penting, dia punya position kat cini sabenarnya sama je dengan saya..diulang SAMA LEVEL JE DENGAN SAYA!!!...die pun baru masuk ok...dan yang paling penting, saya bukan BUDAK BAWAHAN awak....kita sama level ok...hish tolong la jangan berlagak camni..
Lagi satu, daripada awak suka sangat carik saya..dan setiap 1jam mesti nak menepek kan diri kat tempat saya, lebih baik awak wat je kerja awak...awak takde kerja ke?? sebab saya nampak awak selalu je jalan2 sana sini...bila saya bz, saja2 je awak perli saya..kalau saya tak bz, selalu pulak awak tegur sebab saya tak wat pape...padahal awak tu jalan sana sini, sama je la tak buat kerja or takde kerja kan? kan? kan?....please jangan jadik zibidibo...
please la..kalau dah nama pun sama level, takyah la nak tunjuk kuasa yang memang takda kuasa pon...sehari kalau awak tak datang tempat saya memang tak sah...dan setiap kali awak datang, saya memang amat meluat sebab awak suka sangat macam bagus...kalau tak datang menepek kat tempat saya lagi baik...mintak2 la esok awak cuti..takde la menganggu hidup saya diOfis..


Sekian;
Puan Sal


Mood harini: saya tak pernah tulis entry macam ini, dan kalau saya tulis macam ni, maknanye saya memang bengang..

10 comments:

TashadeNatasha said...

meh sini aku cubit dia. hehe

Salasiah Ammar said...

meh la cini sha...bukan setakat cubit....ko sekeh ja kepala die pon takpe...wahahhaha

Abaan Pok Ya said...

aku cuti ari ning..hahaha

Azimar Amril said...

saya tau siapa yang awak maksudkan...hehehe..sabar jerlah kan..i pun kadang2 pening gak tgk perangai dia...pengantin baru tu lagi pening...hari-hari dok seblah dia....

Salasiah Ammar said...

terima kasih...mari la kita sama2 bersabar...amin..

Ahmad said...

hahah mana2 pun sure jumpe big boss wanna be...:p meh kasi aku luku!!:D

ayie said...

i support you!!! challenge!!! change strategy!!! hik3

Salasiah Ammar said...

to ahmad n ayie: mekasih daun keladi...;p

MizZ_AnN said...

sal...tm mana???

Salasiah Ammar said...

to nana: aku kat ttdi ;)