Saturday, October 16, 2010

Scan 3D/4D

Akhirnya berkesempatan jugak pergi buat scan 3d/4d...dekat 2minggu jugak kena buat appointment....memang full orang pergi wat scan 3d/4d...saya buat scan ni di Vision College seperti yang dicadangkan kawan2...memang murah & berbaloi...kalau nak buat scan ni better kandungan antara 28weeks - 32 weeks...baru nampak cantik...kalau dah besar sangat, kita tak dapat tengok baby gerak2 sangat sebab dah besar, so tak muat dalam screen...hehehhe...masa wat scan ni amik masa lama jugak, sebab baby aktif sangat gerak2 sampai susah nak save pic dia...then hasilnya...huhuhuu (tengok pic dibawah..;p)

anak mama hisap jari...sangat cute...;p

bila dah usik2, baru baby kuarkan jari dia...;p

my baby is a girl....huhuhu

8 comments:

TashadeNatasha said...

ala ala anak auntie ni. comelnya. macam muka dia je tu. hehe

Salasiah Ammar said...

Hye aunty taca hot... Muka baby cm sape agaknye ek? Huhuhuhu...

Babe, bila dah scan 3d aku rasa tAk sabar nk tggu baby kuar...;p

Saed Ramadhan said...

wow tak payah pakai spek 3D pun dah boleh nampak baby..

Salasiah Ammar said...

to mr ed: dunia sekarang sangat canggih...;p

TashadeNatasha said...

oh ya, lupa muka baby mcm daddy dia. hehe.

Salasiah Ammar said...

Hahaha ni anak abah agaknye nnti ;p

suezen said...

wow!!!....comel!!....same2 lah kiter yer....due pun same nih..

Salasiah Ammar said...

to kak sue: tu la dah la same2 gurl...huhuuh....insyaAllah semoga kita sama2 selamat bersalin ye kak...;)