Sunday, December 25, 2011

Tentang Dhia

Dekat sini siapa yang follow cerita Tentang Dhia kat TV3 tu??? huhuhuu saya pun follow jugak...huhu...tapi masa start follow cerita ni, time tu dah episode ke-7 kalau tak silap...tengok cikit je, tapi nampak macam best, lepas tu terus je la tengok dari awal kat Tonton....tapi memandangkan cerita yang best ni time Maghrib masa shownye...yela time cerita best, pastu nak solat Maghrib lagikan.....macam terkejar2 nak tengok.....jadi saya banyak tengok kat Tonton je malam2 sebelum tido....lebih fokus heheh...yang penting takde iklan.....huhuhuh....tapi serius saya suka la cerita ni....tak sabar nak tunggu last episode 29/12/2011 ni...huhuhuhu


++ Love is in the air ++

1 comment:

Alkisah said...

Lately cerita dah mcm merepek..siap ada ilmu hitam.. Haishhhh