Wednesday, May 27, 2009

Kata-kata 1st Cik Sal

Akhirnye..aku wat blog gaks...wahhahah setelah byk kali kwn2 t'cyg aku pujuk2 suruh aku wat blog gak (mekacih cik taca & cik baby..mmmuuuahhh)

Dlm blog nie aku bubuh skali name tunang ksygan aku wahahhah…(klu tak letak, ada yg majuk lak kang..hahah jgn marah cuk) tp kali nie tak gune name glemer dah la…(ni atas permintaan Mr. mucuk saya)


Esk aku dah nak blk kl blk dah..then ari jumaat g kuantan hip hip horey…hahahhah ley jumpe mucuk skali…Go go Kuantan..i’m coming…huhuhuh

Mood arini : tak sabar nak jumpe mucuk..huhuuh yeyeh

4 comments:

TashadeNatasha said...

aku rasa mcm nk bunuh kau sbb kau xbgtau aku kau dh bt blog!

Salasiah Ammar said...

ko nmpk tak blog aku nie tak update lgsg..whahahahha mane ko dpt crik aku nie?? wahahahha

De'AdorableHeart said...

BABY TERASA GILER! hahaahahhaa

Salasiah Ammar said...

nape terasa??? sbb die pon tak update ke?? or sbb aku tak mengistiharkan kewujudan(ayat skema aku) blog aku? wahahha