Tuesday, August 24, 2010

Tupai-Tupai tapi bukan makan TUPAI ;p



Semalam berbuka di Tupai-Tupai. Bersama-sama jiran saya. Rancangan untuk berbuka disini secara tiba-tiba. Suami2 rancang, isteri2 ikut jerk. Mula2 plan nak pergi Bazar Taman Tun je. Sempat pergi jalan-jalan kat Sungei Wang dulu sebelum berbuka. Makan sampai kekenyangan. Sampai sahur pun still rasa kenyang lagi. Sekian

5 comments:

SHAHBINA AHMAD said...

Terkenang..dulo-dulo , pot famos jumpa klien bank ...kat dewan bahasa n MAA kan..

Hanyza Basirun said...

baru jugak pergi makan kat tupai2 tapi kat bangi punya. best2... :)

Salasiah Ammar said...

to abg shah: tu la 1st time dtg cini...best makanan dia...;p

to baby jaja: wat reunion nak mkan kat cini??

Killer_Chan said...

makanan sedap x kat tupai-tupai?
slalu dengar tp x pernah p lagik. western or camne ek?

Salasiah Ammar said...

to killer_chan: sedap..untuk buffet ramadhan ada makanan kampung...western tak byk sgt...mcm chicken chop tu takde, tapi spegetti, mushroom soup cmtu ada la...tp puas hati la...sebab mkanan lauk kampung dia, ikan bakar dia sume sedap n banyak walaupun tak terhabis nak try sume...;)