Monday, June 29, 2009

Sepetang bersama DBKL???

Petang tadi macam biasa, aku wat air milo sambil makan biskut…sambil2 makan biskut sambil borak2 ngan mak aku…(banyak betul “sambil”..heheh)..tetiba aku cakap kat mak,

“mak, biskut kat dalam tin ni dah abes tau” (sambil tu…eh? Sambil lagi..hahaha tangan aku dok bukak plastic biskut marie perasa kopi plak… *wink*..)

pastu mak ngan slamber je kata, “nasib baik ada DBKL” (aik?) aku terus terburai ketawa bile mak kata, aku DBKL sebab abeskan sume biskut tu..whahahah….ececeh..mak aku mule2 konon2 tak nak ketawa..tapi last2 ketawa terlebih jugak…hahhaha join sekali aku ketawa kekekekek

eh tapi ada lagi mak kata, “MBMB kat umah tak suke biskut”…..wahahahha aku tanye la sape MBMB? MBMB tu adik aku rupenye…hahaha (ape la aku nie siap tanye plak sape….hahahha)..memang patut la mak aku kata aku DBKL, sebab biskut tu baru jerk 2minggu lepas beli…tapi arini dah abes….heheheheh

pastu dok lepak ngan MBMB plak..(upss MBMB tu adik aku la..hahahha) tengok adik main gitar…aku siap wat special request suruh adik main lagu Stay dari Estrella…yabedabedu (sila bace ngan teliti..hahah)..rupenye adik pon suka lagu nie..ape lagi..die main gitar..aku jdik tukang nyanyi la..hahahaha




"DBKL kah aku??? hehehehe"



Mood arini: ketawa dan akhirnye berhenti..hahahha

5 comments:

Saed Ramadhan said...

makan banyak badan sekeping ghak.. macam aku..

SHAHBINA AHMAD said...

Tunggu team penyelamat DBKL balik...Bukan biskut je, suma jenis jelly...ais beku, bak kata sume kat dalam peti ais baru n lama la jadi tempat rujukan..hahhaahahh

Salasiah Ammar said...

to encik Edd..golongan mcm kita ialah golongan RAJIN wat keje...sbb tu kadar metabolisme kita tinggi...wahahahah tak sempat gemuk, mknan dah abes... ;p

Salasiah Ammar said...

to abg shah...meh la join cicik jdik DBKL...kak dah jom bungkus ape yg ada kat kg..hahahah kasi licin...;p

chillchill ! said...

mak yah pggil kak siah DBKL ek ..
nnty jmpe awa pggil akk DBKL je la k ..
hhu .
:DD