Tuesday, September 29, 2009

Cantik di Mata, Cantik di Hati

huhuhu tajuk entry saya yang amat poyo nampaknye....*wink* sempena tagline tempat saya pegi wat facial tadi...sejak jerawat saya mula menyerang, saya lagi enjoy menghabiskan masa saya kat cini...ley mintak tolong kat Shima berperang ngan jerawat2 saya hehehehe...Shima kata, jerawat saya nie kuar mayb sebab stress...(ceh2 banyak stress rupenye...;p) tapi mayb kita tak perasan pon stress tu...(nanti saya scan satu2 folder stress tu hahahah) tapi saya hepi jugak sebab Shima kata jerawat saya bukan dalam kategori serius pon...tapi tetap kena jaga elok2 sebab kulit saya sensitif...huhuhuuh takpe2 at least lega cikit hati saya ni...klu tak manjanggggggg jerk self-confident saya merundum bile orang tegur pasal jerawat saya..(nie pun ley jadik stress nie..;p) ape2 pun saya harap gunung-ganang merah nie akan hilang secepat mungkin....klu tak, syian gak kat Encik Tunangan sebab kene tengok gunung-ganang merah nie hari2...hahahahahah


"peace!"


"Cantik di mata, Cantik di hati ;p"


"pabila jerawat menyerang"




okeh...entry saya dah abes...;p


Mood Arini: dah ringan muka ku ini..hehehhe

2 comments:

Muhammad Fadhli said...

serang die...wahahaha

Salasiah Ammar said...

to G-Bum: hahaha tu la pasal..kene berperang lak skrg nie..;p