Saturday, September 12, 2009

TerJatuh Cinta Pandang Pertama

This week bersambung lagi misi saya & Encik Tunangan....

* * *
Seharian saya dan Encik Tunangan habiskan masa untuk carik rumah sewa..akhirnye saya & Encik Tunangan jumpa sebuah rumah yang sederhana dipinggir Kota Damansara...(saya rasa cukup lah untuk kehidupan orang yang baru kawen...)..1st time masuk rumah tu, kami terus terjatuh cinta pandang pertama ngan rumah tu...niat hati ktorang just nak tengok2 je rumah tu...tapi last2 Encik Tunangan decide nak sewa rumah tu...(saya memang teramat la suke...huhuhu seronok macam dah beli rumah sendiri lak ekkeke..tapi saya kan memang selalu over bak kata teman setilam sebantal saya...*wink*)...
Owner rumah pun friendly (ditambah ngan saya & Encik Tunangan yang jugak terlebih friendly..;p)...memang membuatkan kami lagi jatuh cinta untuk sewa umah tu...Aunty tu (owner rumah) siap tanye kaler faveret saya..sebab die nak tempahkan langsir baru untuk rumah tu sebelum kami masuk..;p..(aik? tak penah lagik saya jumpe owner nak watkan langsir untuk rumah sewa..;p) tapi Aunty tu kata die memang selalu wat cmtu...(tapi bagus jugak kan?? sebab tingkap kat rumah tu ley tahan banyak.. ;p)...pape pun Alhamdulillah, kami teramat2 la bersyukur sangat...sebab settle jugak misi mencarik rumah sewa nie...huhuhuuh..Alhamdulillah syukur...

Mood arini: kekenyangan teramat & terlampau...

4 comments:

Mus said...

semoga berbahagia selalu

De'AdorableHeart said...

mood memanjang kenyang. lepas kenyang lakukan tanggungjawab anda.=)

dh dpt umah baru ek, fuh lepas nih aku tau dah ler nk carik tmpt lepak korang.(I%$#^%K$%$%$#E$#@%$A) huhu...

Salasiah Ammar said...

to mus....thanks byk2 ae...doakan kami....;)

Salasiah Ammar said...

to bABY jaja: hahhaha ley2....bkn setakat nak crik ktorg je ja...korg nak dtg lepak cini pon ley...hahaha

tapi pas ktorg pindah cane la....hahhaha ley masak2 n mkn2...;p