Thursday, September 17, 2009

Sekeping Kad Raya

Makin dah besar nie..dapat kad raya pun kurang...nie la satu2 nye kad raya untuk saya tahun nie....mekasih Encik Tunangan....wahahahahah (walaupun sekeping, tapi nie yang paling bermakna buat saya)

Ape2 pun, disini saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua yang kenal saya & kepada sesiapa yang sudi membaca blog saya ni...MAAF ZAHIR DAN BATIN

Mood arini: Pimple saya menyerang lagi....(macam mane nak selesaikan masalah pimple nie??? )

4 comments:

De'AdorableHeart said...

pimples! cube suggested product yer. hope it works! =)

Muhammad Fadhli said...

x aci dapat kad raye..nak juga..

selamat ari raye cik sal dan en ammar..

Salasiah Ammar said...

to baby: aku dah try..hahaha

Salasiah Ammar said...

To G-Bum:selamat hari raya G-Bum