Tuesday, June 19, 2012

1st Segmen Cik Hawa : Pencarian Follower Bawah 1000



Syarat-Syarat yang korang kene ikut macam Cik Hawa suruh, follow je kat bawah ni...;p
1) Follow Blog Cik Hawa (ok saya dah follow hahhahah)
2) Copy Banner tu Letak kat Entry segmen (ok banner macam kat atas tu...hahahha)
3) Tag kawan-kawan korang kalau korang nak tag ( ok dah tag jugak bawah ni....huuhuhu )

4) Letak LINK ENTRY korang kat kotak komen, ingt ! bukan link BLOG tau !
5) Tarikh tutup :: 16 JULAI 2012.. Tamat Jam 11:59pm...(sempat lagi ni kalau korang nak join jugak huuhuhu)

++ Love is in the air ++

3 comments:

amengs88 said...

thanks datang jenguk... sya da follow akak da...

Nizam Erul said...

blas kunjungan ,
dtang dri segmen yg sama..
done follow ~

sue said...

dr segmen yang sama :)
jenguk & follow awk!
:)
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-cik-hawa-pencarian-follower.html