Monday, June 18, 2012

2 Jun 2012 - Factory Outlet

sambung balik kisah perjalanan kat Bandung aritu...lepas balik dari Trans Studio, kami singgah makan di Kafe Betawi...nak kata sedap sangat makan kat sini tak jugak...bagi saya la....tapi boleh la makan....Alhamdulillah....tapi sume memang banyak konsep santan....nama dalam menu tulis sup, tapi yang dapat sup santan wahhahahhaha...saya try order bubur ayam, konon nak bagi Medina makan, tapi last2 bukan je Medina tak makan, dengan saya2 pun tak selera nak makan...hahahha sebab kuah die santan, pastu macam manis2 sikit plak tu...huhuuhuhu mujur saya ada order makanan lain jugak...


bagi saya kat Bandung ni, harga makanan dia tak murah sangat pun....huhuhuuhuh tapi masa kat Bandung ni, saya mengalami kesukaran bab nak carik makanan yang kena dengan selera Medina....waaaaaaaaaaa...semua Medina reject...adoyai....memang tak kena selera dia jugak kot....dah la Medina demam....takmo makan plak tu...mujur biskut2 dan bubur breakfast kat hotel die nak makan...;p

Cafe Betawi kat dalam Bandung Super Mall...kami manjang je kat BSM ni sebab memang BSM kat sebelah hotel kami ;p

ok yang ni boleh makan...tapi teh diaorg tetap teh botol sosro yang saya takley minum tu...wahahhahahha teh tu bau wangi la kat tekak...huhuuhuhdah macam minum perfume la plak kan...
keropok kulit lembu...hahahha tak makan pun...
mama Medina tengah memujuk Medina supaya makan...hahahha
tengok tu muke Medina....die takmo makan...hahahhaha
tokmi & atuk pujuk2 Medina....amboi Medina...suke ya!! ;p
alpukat...kat Malaysia pun dah ada hahahhahah

petang tu lepas solat asar, kami bersiap2 ke factory outlet plak....MIL & FIL takmo ke factory outlet...Medina pun tak ikut...lagipun Medina dah demam, so MIL & FIL offer nak jagakan Medina kat hotel...terima kasih mak & abah sebab jagakan Medina...hehehhe... 


petang tu saya, big daddy & adik2 ipar ke factory outlet kat Jalan Riau...memang la berderet2 factory outlet...hampir semua kedai kami masuk sampai saya rasa mual2 tengok baju & barang kat dalam outlet....serius saya rasa mual sebab penat pun satu hal jugak kot hahhahahha orang lain datang sini shopping sakan...tapi saya pening tengok banyak barang sangat....beli baju Medina je akhirnye...baju sendiri konfius nak pilih...tapi Medina gak untung, pegi mane2, memang barang die je la yang ada....hahahha saya syok dok tengok keadaan sekeliling...tengok orang shopping tak muat tangan hahhahah...pas dah penat terus balik...saya sempat cakap, esok takyah dah la pegi factory outlet...wahhahahahhah.....pecah rekod saya cakap takyah pegi...macam takde yang menarik je nak beli...eh bukan tak menarik, tapi tak berkenan dihati saya kot...hahahhaha


datang factory outlet dengan lengang kangkung...hahahha ;p walaupun dah jelajah banyak outlet...kalau orang lain mesti dah tak muat tangan


rembat baju untuk Medina...huhuuh ;p
++ Love is in the air ++

1 comment:

Papa Mifz said...

salam kenal...

apsal la agak nyer Medina takmo makan tuh yer...huhu