Monday, March 14, 2011

D'Rimba to Kuantan

Last weekend, bawak Medina balik Kuantan...acctually ni 1st time bawak Medina balik Kuantan...gerak dari D'Rimba hari Sabtu pagi and sampai Kuantan dalam kol 2.30ptg...sampai2 je Kuantan Medina takmo tido...sampai kol1 pagi baru Medina tido...orang kata baby kalau beralih tempat memang susah tido..huh jenuh jugak nak tidokan Medina, tapi mujur Medina tak merengek or menanges je, cume die pandang sana sini takmo tido..tapi last2 bila dah penat, Medina tertido jugak...huh lega bile Medina dah boleh tido..esoknnye pulak, Medina dah ok sikit, tapi tido sekejap2 je, maybe still rasa tak selesa dengan suasana baru...tapi bile dah  balik D'Rimba, elok je Medina tido nyenyak2...huhu Medina, Medina...syian Medina tak puas tido ye 2hari ni...;)

otw to Kuantan
tara, Medina dah sampai Kuantan dah..;p

4 comments:

Hazrina Erin said...

comelnya medina!!^^

Salasiah Ammar said...

medina kata, mama medina tulis huhuhu: hye kak erin...tq muuah..;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..comelnya medinaa..hai..salam kenal dari mummy weiyda yep!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Salasiah Ammar said...

hye mummy weiyda...selamat berkenalan ;)