Thursday, March 17, 2011

Makeup, Makeover

Sekarang saya dalam mood me'makeupkan' blog saya...setelah sekian lama macam tu je rupenya blog saya...hahaha tengok blog orang lain sume cute miut...blog saya, cume amek  templete yang sedia ada je haish...sebenarnye banyak je blog kawan2 yang ada bagi tutorial camne nak makeupkan blog, cume rajin ke tak rajin saya nak try hehehh antaranya blog erin, kawan blogger baru saya...sila tengok cute tak blog saya ada icon blink2 kat gambar bawah ni...ni hasil cik erin yang ajar saya tau heheheh...try tengok blog erin plak...comel jerk, ada icon cute miut...ok sila klik...kalau nak mintak erin wat tutorial, sila la request tanpa segan silu macam saya...hohoho yang penting jangan curi or copy & paste idea orang tau...tak baik tau...hohoho plez plez plez kamu jangan nakal...;p kalau minta orang ajar, itu lg baik.. "erin, mekasih...;)"

icon blink2..;p


++ Love is in the air ++

4 comments:

Dda Ly said...

comel name baby kamu, medina...:) :)

meh ke rumah..
~a week already~
keep in touch ye..♥♥♥

Salasiah Ammar said...

hye dda ly..mekasih dear...nnti sal singgah ye...;)

mungelily said...

heeee suker tgk blog org chantek2 kan...
blog sy mcm xmenarik huhuh...
btw thanks for information..nanti nak blaja jugerk..;)

Salasiah Ammar said...

lily: akak pun baru je bljr2 makeupkn blog..haahha