Tuesday, August 18, 2009

33sekupang..

Ermm rasa tak best je dari malam tadi...
* * * *
Sebab nye??? Fon Encik Tunangan rosak...msg takley...fon pon takley...sebab nak ON pon dah takley...hahahah...sebenarnye dari aritu lagi asyik mogok je fon nie....dah antar repair pon tak betul lagi....ish ish ish...nak kene tukar 33sekupang kot Encik Tunangan...*wink*
Mybe nie perkara remeh jerk wat kamu2 sume....huhuuhuuh tapi bagi saya...nie siyes tau...sebab ley wat saya emosi terlebih klu tak dapat contact Encik Tunangan....lalalalalal aiyo menci la tepon nie rosak plak..

Sebenarnye saya tau Encik Tunangan tetap akan call saya ari2...heheheh tapi saya nie kan ngada2 cikit...hahahah konon tak sanggup tengok fon saya bisu la....nanti rindu kat lagu Aishiteru la...hahhaha..

* * * *
Eh! tapi betul la...dunia sekarang nie susah tau klu kita takde fon...betul la ape yang saya cakap nie....urmmmm...(klu memang tak pernah ada fon len cite la kan..;p)
Nanti klu ada rezeki lebih Encik Tunangan beli jerk la fon len ae....fon yang mogok je tu simpan jerk kat dalam laci...hahahhaha saya geram tau nie....geram ngan fon tue....*wink*
"dulu penah gune fon nie ;)"


Mood arini: kejap lagi mau masak...

7 comments:

Mawar misswateva said...

aiiiihhh..xdpt dicontact mmg bikin panassss!!ngehhhh=)
bile la kite ni bley blaja bersabar cket kn siah.

Salasiah Ammar said...

to mawar: tu la pasal....tension kan klu susah nak contact....

ala tapi bkn kite je la mawar...sume perempuan mmg cmni...hahahhha

SHAHBINA AHMAD said...

kalau pakai fon 3310 tuhhhhhh ...jatuh lubang tandas pun , kalau terendam sekejap masih bule on

SHAHBINA AHMAD said...

kalau pakai fon 3310 tuhhhhhh ...jatuh lubang tandas pun , kalau terendam sekejap masih bule on

Salasiah Ammar said...

to abg shah: hahahah mmg la kan bg shah...berbaloi baloi gune 3310 kekkeekkek

De'AdorableHeart said...

hp dah murah skang babe. ari tuh kan aku tunjuk kt pertama.eh, ade ko dgr hp aku tu berbunyi. dah lame senyap jer. uik ni kes laen. hahaha...

Salasiah Ammar said...

to baby jaja: telefon ko senyap sebab "tut"....pasni kita main msg same la baby ;p